FEM-START: De sleutel tot financiële groei voor jouw bedrijf.

Ontketen je financiële potentieel met FEM-START!

Ontdek onze unieke programma’s, speciaal ontworpen om vrouwelijke ondernemers zoals jij te helpen bloeien. Leer over diverse financieringsvormen, ontwikkel je presentatie vaardigheden en krijg toegang tot waardevolle netwerken. Met FEM-START sta je er niet alleen voor. Sluit je aan bij onze gemeenschap en omgeef je met mensen die je helpen om je bedrijf te laten groeien!

HET PROGRAMMA

STUDEREN

Met onze training ontvang je toegang tot onze lessen, waarbij je leert over verschillende vormen van financiering, het pitchen van jouw bedrijf en hoe je je bedrijf het beste neer zet.

ONTWIKKELEN

Tijdens onze training ontwikkel je je eigen financieringsplan, presentatie vaardigheden en storytelling skills. Met deze vaardigheden ben je altijd klaar om jouw bedrijf te pitchen.

GROEIEN

Met de hulp van FEM-START, de persoonlijke begeleiding en het samen werken met andere vrouwelijke ondernemers ben je klaar om de juiste financiering te vinden voor jouw bedrijf en te groeien!

STADSDELEN

Onze cursus is beschikbaar in drie stadsdelen van Amsterdam: Noord, Zuid-Oost en Nieuw-West. Kom jij uit één van deze stadsdelen? Meld je dan nu aan!

WIL JE MEEDOEN?

  • Ben je bereid om samen te werken en ervaringen te delen tijdens groepsactiviteiten?
  • Hoe vastberaden ben je om jouw bedrijf te laten groeien en hoeveel tijd en energie ben je bereid in het programma te steken?
  • Heb je al een bedrijf gestart of concrete plannen om dit te doen, zodat je praktische kennis kunt toepassen?
  • Begrijp je Engels voldoende om deel te nemen aan delen van het online programma die in het Engels worden gegeven?

LET OP! Er is een borg van €25 verplicht. Deze krijg je terug na het afronden van het programma.

ONTMOET DE TRAINERS

MARIAN SPIER

Founder Marian Spier

Marian Spier, vooraanstaande vrouwelijke sociale ondernemer in NL, stimuleert positieve verandering en vrouwelijk leiderschap in bedrijven. Winnares van de EU Business Angel Award 2018 voor haar werk bij TEDxAmsterdamWomen StartUp Awards. Ze lanceerde FEM-START in 2020 om duurzame ondersteuning te bieden aan vrouwelijke ondernemers in NL en wereldwijd.

Contact

Neem contact op met Marian via marian@fem-start.com!

SIMONE VAN BIJSTERVELDT

Simone van Bijsterveldt, ervaren CFO en registeraccountant, heeft bedrijven geholpen met financiële strategieën, van grote bedrijven tot start-ups. Als vrouw in de top streeft ze naar teamwerk en inspiratie. Met FEM-START zet ze haar passie en expertise in voor positieve verandering

Contact

Neem contact op met Simone via simone@fem-start.com!

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR